The Only Survivor Left....

Dear Blog....

Kali ni aku nak post dlm bahasa melayu boley?? asyik2 english je...bosan....hmmmm so mukadimah nyer skarang...actually, assignment aku da abes...semua da complete....but still waiting for redo...so tak boley lar nak balik lagi...and ade lagi 4 assignment yang on da wat nak direpairkan...so skarang aku amek mase sket utk post something dalam blog nie...and insyallah 11/12/2010 nie aku akan balik ke tanah air dan yang kompem nyer 30/12/2010 kene balik kolej da sebab aktiviti OC da stat....sangat lame kan cuti aku sem nie...2 minggu je hahaha~ opps terpanjang plak mukadimah aku....

So back to da topik...kat sini walaupun terlambat...aku nk ucapkan gudluck and semoge jmpe lagi pade dak2 batch jul-dis 2008 course DAB DIA and DBS yang sudah pn berjaye tamatkan diorang pnye pengajian kat sini...buat pengetahuan ko BLOG....kat kolej aku skarang dak2 batch aku yg tinggal sme dak HND and sikit2 course laen yg kene extend...bile pikir2 balek agak sedeyh lar bile teringat sebelum nie ramai je dak2 batch kitorang kat kolej tuh...and sem depan da takde da...so takde lar kitorang nk maen futsal bersame lepak besame tegor2 sme tu da takde....

Yang paling sedeyh nye 3-4 ari lepas time aku pegi kolej...ramai je yang da packing including dak2 yang dok asrama utk bercuti semester...tapi kami dak2 HND still kat sini utk get ready for redo...and time tu gak ar nampak dak2 batch aku yg jmpe buat kali terakhir before mereke go on for LI (latihan industri) then teros grad lepas tu...

Sori ar post aku kali ni nampak ter emo lebey...bukan ape...cam sebelum nie meriah gak ar kolej...kalo jmpe dak2 course laen tegor2...then kalo dikire geng2 futsal kebanyakkannye sme da blah...so sem depan kitorang dak2 HND ni da takde geng da nk maen futsal...bukan takat tu je...buat pengetahuan ko wahai BLOG, rumah 59 agak baek dengan geng2 budak rumah BOB ALI (amboi) and dlo kitorang slalo lar gi becuti same2 gabungan 2 rumah contoh nyer cam awl sem ni...kitorang ke Jeram Toi...mandi air terjon...tu sumpah aku ckp mmg best gile....dapat spend time ramai2...so bile pikir2 balik.. kat situ aku da hilang da 2 geng2 utk berhappy2.....and bukan aku nk kate ngan dak2 uma aku kalo pegi tak happy...but dari segi number of people...bak kate orang lagi ramai lagi best betol tak...tambah plak yang ade tu mmg rapat...contoh nyer dak2 uma bob and the geng.....kalo futsal plak...aku tak taw lar sem depan nk maen ngan geng mane...sebab biase nye dlm mase 2 jam tu koman2 ade 4 team dlm satu padang...sape yang maen tu taw lar betape bestnyer kalo maen ramai2....



So bile pikir2 diorang tu kompem aku akan terpikir time dak2 HND lak nk berpisah...terutamanye geng 59 nie...hmm tak lame da pun...setahun je lagi(tu pn kalo x extend...harap2 jangan ar)...ape lar akan jadi kat kitorang ek...setelah 3 tahon setgh bersame...pastu berpisah...bawak haluan masing2...pergh mesti lagi sedeyh...tapi at least aku ngan dak2 uma aku ader sekali lagi utk same2 puase ngan raye then lepas tu...sme berpisah...perghhh tak dpt aku bayangkan...sedeyh gile kowt...tapi lagi sedeyh ar pade geng 59 yang extend tu...aku rase aku bley paham korang pnye perasaan...bile tgk member2 korang yg laen da abes blaja...tapi geng jangan risau...walawpun kitorang abes dlo...tapi insyallah kalo sme going as plan....kite dpt grad same2 bulan 10 2 tahon lagi....hope fully lar...and aku nk sangat mende tu jadi sbb aku nk amek gambar same2 and letak dekat page facebook kite "Kongsi 59"...kat situ nnt aku nk kite letak gamba kite b'9 time pakai jubah lagi...mesti best kan...then insyallah nnt aku akan buat video perjalanan kite semua dari stat masok rumah nie smpai kite grad...hope kite 9 orang nie tak lpe geng2 kite ni and 5 prinsip yang kite pegang orait??!! sebenarnye BLOG aku nk gi taw....59 tu bukan hanya nombor biasa mahupun nombor rumah....but 59 tu ade maksud...iaitu 5 prinsip yang dipegang oleh 9 orang...pergh...cam gempak je kan ayat tuh....sbnrnye rumah kitorang nie byk gile plan...nk buat sticker for kerete ngan motor...buat tshirt...buat tu buat ni...tapi macam biase ar...perangai kitorang...plan je...tapi tak jadi pn hahaha..!! so dalam mase terdekat ni...aku nk inform kat ko BLOG...kitorang plan for GENTING HIGHLAND...walawpn sem ni x jadi maybe before kitorang abes blaja....aku nk kitorang jadi2kan plan tuh....and yang penting aku nk amek gamba byk2 supaya jadi collection utk video yg insyallah aku akan buat...and pade ke 9 orang nie aku harap kalo kite da bepisah..hope kalo jumpe lagi ramai2 aku nk semua kite da berubah...bukan berubah dari segi perangai...but berubah jadi sumone yang bejaye...tak kesah ar...da kawin ke ape ke...mesti best kan...kalo nk best lagi...bile jmpe 10 tahon akan datang ke...sme bawak keluarge masing2....mesty best...aku harap dgn BOND yang kite da ada skarang nie...mende tu akan jadi...!!!

Adeyh...terlebeyh emo lar plak....haaa tak lpe gak...geng rumah 23 hahaha~ tu lagi satu kembar rumah 59 kitorang hahaha~ ucapan aku same je cam kat atas cam korang...sbb korang ngan dak uma kitorang mmg cam da kembar...so same je ucapan dye hahaha..!!

So kat sini aku nk ucapkan GUD LUCK and HOPE TO SEE YOU ALL AGAIN pade yang da abes blaja...and pade dak2 HND jom teroskan usaha kite join diorang yang da abes blaja...setahun je lagi...!!! unite2...!! ^_^

1 ekor Labi Labi:

Post a Comment

 
Copyright © LaBi^LaBi^HanDSoMe