3

Convocation (warning panjang berjela and bercelaru)


Dear Blog,

Rasenye da lame gile kot tak update hehehe ok no need to introduce the topic as you can see above...so hari ni nak cakap pasal convocation and aku just nak ucapkan TAHNIAH MUHAMAD SYARAFUDDIN HILMI BIN ISMAIL sebab akhirnya da grad and konvokesyen (30 Oktober 2012) pun da lepas bagi program Higher National Diploma In Computing Software Development....3 tahun setengah beb....akhirnye tamat sudah secare officialnya aku di KPM Beranang....Melahirkan Warga Cemerlang....haha merepek da....and not to forget tahniah juga pada budak2 batch aku Jul-Dis 2008 yg juga same2 dapat habiskan study kite kat situ....entah la aku pn tak taw nak tulis ape sebenarnya...dalam kepale ni kalo ade USB port nak je aku cocok ke laptop aku nie then transfer je ape aku nak ke dlm laptop nie haaa...

Ok i will start with the Malam Pra-Graduan iaitu Dinner terakhir yang KPMB boleh berikan kepada kami yang telah pn habis belajar disitu...so malam tu just like malam MAKA but upgraded version punya...cm MAKA kalo bising sket lecturer marah semua...tapi kali ni diorang cam bagi pelepasan plak hehehe maklum la kitorang da abes da and lame tak jumpe...so there is no reason for us to diam bak kayu balak kat kerusi tu kan?? hehe and that night pihak kolej juga telah memberi penghormatan mereka terakhir kepada kami dengan beberapa ucapan, makan dan juga beberapa anugerah....and there goes that night...
6

Rindu Korang


Dear Blog,

OK aku mengaku, last aku post something kat sini sebelum abes blajar...perghh lame tu da masok 6 bulan da...and aku hope aku punye skill untuk menaip still there somewhere in the middle of nowhere hahaha...btw hmm aku tergerak hati untuk menulis firstly sbb aritu ROY ader post something kat facebook yg berbunyi "Bile aku dgr lagu xi shua shua (the flowers) ni, msti trbyang dlm kpala minggu Jalinan Ukhuwah KPMB... Aku dh mulai rs rindu kt KPMB, MJU, OC, KONGSI 59, n suma yg ada kt beranang........ Aku rindu korg sume...." even aku cam tak komen sgt dalam post tu tapi sentap gak ar...and harini sedang aku clear can sme rubbish dalam fb aku segala game, application and bagai....aku tetibe terigt kat korang semua...kawan2 aku kat sane...aku rindu memacam lar....adui so lets start with...


 
Copyright © LaBi^LaBi^HanDSoMe