Assignment Lagi....



Hmmm Dear Blog....today i decided to post something that i think dah banyak kali da berjaye masok carta topik blog aku ni....actually on last friday was the deadline for Project Management assignment which is i think a FA assignment!! apakah maksud FA??? not Football Association but Fuck Ass hahaha.

By the way bukan lar assignment tu yang nak dikate susah gile "babs B" tapi the lecturer which is to strict with the needs to meet the grading....and this thing aku da agak will happen because time sem 2 aritu aku da kene da....ader gak dekat 20kali repair....then result cap ayam gak aduyai..!!!

Not just that, dengan assignment Project Management ni aku dapat lihat bermacam-macam kerenah manusia yang ade....tapi paling "cibai" skali adalah perangai kedekot....perghhh mende nie aku da kene da actually dengan sorang student nie and budak2 yang lain pn sme da taw yang perangai dye camney but what to do right....kite dapat tengok ramai budak camni especially kalo dye bijak...memang slalo lar.....

So in the end aku hope sem nie aku and the geng can manage these things wisely so that we can maintain our CGPA again this semester....and aku kat sini nak gi taw ar....aku tak kutok mane2 individu or lecturer but this is just my opinion and what i think about things....its not a bad things right???

Till then...wish me luck ^^






0 ekor Labi Labi:

Post a Comment

 
Copyright © LaBi^LaBi^HanDSoMe