laptop ICU


Dear blog...sori to all sebab tak dapat nak update blog ni....seperti yg sedia maklum kat facebook aku yang skarang ni LAPPY kesayangan aku masok spital....huh tak taw masalah ape...dgr katenye graphic card....so kene tunggu lar khamis or rabu nie utk dpt result diagnosis dye...hope everything went well...!! miss you my love...da 2 3 ari da tak dpt spent time besama....kalo tak sebelum ni 90% of my daily life is with her....auuuwww~ tak taw ar dapat betahan lagi or tak.....OTTOKEH OTTOKEH!!!! pape pown dapat gak aku gi taw kat sini ye yang aku takkan dpat on9 sekerap dulu dalam beberape ari ni sbbkan problem nie...hope korang faham......

btw ni pn pinjam laptop orang...THANKS to DM n Lan sbb bagi pinjam laptop..!! sayang korang..!!!


0 ekor Labi Labi:

Post a Comment

 
Copyright © LaBi^LaBi^HanDSoMe