^^New Song^^

Dear Blog....

Prasan tak yg i have add a song for you here?? hehehe quite nice isn't it? This song actually from Bruno Mars - Just The Way You're...tah macam mane aku bleyh tersuke dgn lagu nie....maybe sebab dlm lirik banyak menceritakan tentang betape cantik nye wajah kekasih dye...mmg sweet gile kalo dgr even though aku ni lelaki hahaha...btw kat sini secare random nye aku just nak gi taw ko blog yg aku sgt suke tgk wanita senyum/smile...even though dye not pretty but if she have sweet smile there is no reason for me no to like her hahaha..!! poyo je kan??? tapi tu lar bagi aku..."senyuman yang manis" sudah mampu to make my heart "cheezy meltz" haha

So sepanjang aku cuti ni agak byk gak lar movie/drama/show yg aku tengok and aku da jumpe beliau2 yg mempunyai sweet smile heeeee~ antaranye...jeng2..!! (short listed)



Shi min ah (from my girlfriend is gumiho *sweetkan?)

IU ^_^

Sistar (Bora) *ni lagi satu sweeeeet*

of course SNSD Yoona heeee~

Actually aku nk tambah one more picture which is not from any of these artis just a normal person that i know from my college haha tapi kalo letak kang orang cakap pe plak kan...heee better just aku sorang je taw hehehe, kalo korang nak taw dye tu have the same smile from one of the above picture...ahhh ottokehh!!!

actually aku baru prasan yang aku selame ni attract to women with sweet smile hurmm...for me thats wat i think...hehe everybody have their different taste rite? so that is for me..."sweet smile" is just enough for me... ^^

Btw tu je lar aku nk gitaw dalam post kali nie hahaha seem like "poyo" post but waddahell it is my blog anyway rite?? betolkan blog kan?? ska ati aku lar nak gi taw ko pape pown hahaha you r mine kayh haha~

TEE HEE~

0 ekor Labi Labi:

Post a Comment

 
Copyright © LaBi^LaBi^HanDSoMe