Muhasabah Diri/Self Reflection

Sorry to the readers, i just write this post in malay...easier for me to story mory...haha..!! k back to the topic...ehem....

baru smalam dkejotkan ngan berita meninggalnye salah seorang member sekolej aku iaitu ili amir farhan or name panggilan paan....walaupun in reality dlo time dye still belajar kat kolej aku....aku ngan dye tak berape rapat n tak slalo communicate, but in cyberworld or facebook dye slalo like...comment photo n status aku ngan stail tersendiri nk gelak pn ade tgk comment dye...aku igt lagi pagi smlam dye letak status "penat berjogging" then bile mlm aku baru dpt taw yg dye meninggal...tu pn dari facebook...sebak pn ade...bile bace balik kat facebook dye...ramai yg kate sblm dye meninggal dye cm byk bagi hint....aku x taw lar secare kebetulan or what...but boley nmpak sndiri ngan status and comment yg dye bagi.....~+

aku paling sedeyh tgk wall post yg "BRO" post kat arwah paan pnye facebook...sbb yang aku taw diorang mmg bestie lar diorang mmg slalo kontek ikot fb mmg aku respek diorang pnye friendship....tapi wat to do...mmg lumrah...mane yg hidup lame2 akan kembali gak...cme tak taw bile...just be ready...yg buat aku tersentapnyer..... in 2 month time 2 org member aku meninggal...tu yang sedeyh...membuatkan aku terfikir...bile2 mase je DIA boleh panggil aku tak kire mude atau tue... hmmmm so aku da tanak ckp pape...sbb bak kate org yg pergi tu pergi lah...tak elok nak bersedih lame2... but papehal aku nk ucap takziah pada keluarge paan and sopi....... pape pn alfatihah buat arwah paan and sopi...moge roh korang berdua tenang di"sane"...amiiinnn..!!

0 ekor Labi Labi:

Post a Comment

 
Copyright © LaBi^LaBi^HanDSoMe