Barking!!!


Hmm korang mesty tertanya2 kan? sbb ape gmbar kucing...eh x anjing Koo Chi Koo Chi Haw neyh buat ape kat blog aku...??


Haa ini disebabkan anjing dye neyh mengingatkan aku tentang satu perangai manusia sekarang yg hampir menyerupai anjing Koo Chi Koo Chi Haw yg sdang menyalak neyh hehe!!


Apa aku maksudkan neyh lar kan aku pelik tengok org skarang neyh...terlalu bermegah dgn ape yg mereka ade...dan juge terlalu "selok" dgn Kekuatan.Kekayaan.Kepandaian.Kegangsteran.Marksman Sasaranku hehe


Korang taw tak...apabile aku berhadapan dgn org camneyh didlm hotak aku hanya penoh dgn illusi @ gambaran seperti gambar anjing Koo Chi Koo Chi Haw yg sedang menyalak diatas tu...kenape?? haa itu disbbkan aku berpendapat..manusia camneyh hnye bermegah2 dan "selok" kerane mereke inginkan perhatian, walapn ape yg dibuat itu hnye lar perkare yg biasa dan tak bersesuaian ngan dye selain itu juge mereke ini kurang perhatian...mahu diri mereka camne nak ckp bak kate anjing tu mahu disanjung tinggi oleh orang sekeliling....same lar seperti ape yg sedang dibuat oleh anjing Koo Chi Koo Chi Haw diatas tu menyalak kerane hendak dibelai, ingin perhatian, ingin disanjung tinggi.....


Aku tak tujukan post ni pade sesape...tapi dizaman skarang aku da jmpe byk org camneyh iaitu suke Mencari Publisiti Murahan (MenCaPub)


So disini aku ingin mintak maaf awal2 kerana terkasar bahasa dan juge aku cube merubah diri spaya jaohkan diri dari buat mende2 camneyh....so akhir kate orang2 camneyh same lar perlakuan mereka dgn ANJING YANG SEDANG MENYALAK

1 ekor Labi Labi:

Post a Comment

 
Copyright © LaBi^LaBi^HanDSoMe