Ruginyeee

Dear Blog.....

Kali ni post aku tak beberape panjang hahaha just nak share kat korang ar satu application kat satu website nie sangat best link dye kat bawah nie....


Hehe actually application neyh just Ads utk satu college or institusi yg dipanggil EF....buat mase skarang nie dye pnye promotion tak smpai lagi Malaysia setahu aku but if ade...kalo dye pnye Ads pon da camni memang aku pn nak masok ar hehe....

By the way...this is the best Ads ever...kalah Ads untuk mane2 university worldwide nie hahaha.!! 

Tu je lar aku nak share ngan korang...have fun buat story sendiri... ^^

p/s: meremang aku tengok video dye hahaha



TEE HEE~

0 ekor Labi Labi:

Post a Comment

 
Copyright © LaBi^LaBi^HanDSoMe