Awesome Youtubers!!!

Dear Blog....

Kali ni aku nak share dengan korang a couple of awesome Vloggers that grab my intention for awhile rite now these are the list of them....

RYAN HIGA / NIGAHIGA


nigahiga channel



KEV JUMBA

kevjumba channel

D TRIX
theDOMINICshow

WONG FU PRODUCTION
wongfuproduction

FREDDIEW
freddiew


Haha bukan tu saje, kalau korang nak taw kat malaysia pown da ade da beberape orang VLogger yang memang terbaek da bejaye tarik perhatian aku untuk "subscribe" channel diorang....erkk bukan Cikgu Shida kayh tapi mereka nie....

IniAnwarHadi
IniAnwarHadi

MatLuthfi
matluthfi90

Hehe bagi aku Vlogger wave nie da sampai da kat Malaysia nie....so lepas nie akan banyak lar Vlogger yang dari Malaysia akan ada....and aku hope banyak yang akan hasilkan banyak video yang berkualiti dan tidak memalukan......!!!

So thats all for this post hahaha nak share ngan korang nie jee! haaa ape lagi layan2~


TEE HEE~

0 ekor Labi Labi:

Post a Comment

 
Copyright © LaBi^LaBi^HanDSoMe