Aku comel???

Dear Blog....

Mungkin post kali ni nampak macam ada sedikit unsur2 PERASAN yang teramat sangat...

Tapi tu lar, korang kene terima lah hakikatnya yang telah ramai yang mengatakan aku COMEL....

Pada mulenye memang lar aku tak percaya...tapi bile dilihatkan balik....ini lah reaksi aku



Memang sangat GEMBIRA dan TERUJA bila dapat pujian itu HAHAHA

Bukan Senang auw skarang orang nak bagi pujian tu HAHAHA

So mesti korang tertanya-tanya kan kenape boleh timbul isu COMEL ni haaaa kita tengok dari mane punca dia..

Semua ni berpunca dari gambar.........INI!!!

Zaman Form 1
Haha korang nmpk tak aku? Haaa yang DEPAN skali tu yg mengenakan gaya "COMEL" gile didpn kamera!

So aku taw korang pown dalam hati akan berkata "COMEL GAK EK BUDAK NIE" haha kompem ade punye

So meh aku nak tunjukkan dekat korang bukti2 yang ada yang turut sama mempunyai pandangan yang same seperti yang diberitahu tadi tu antaranya adalah....

Bukan aku yang cakap tetapi mereka ini...ade yang 2 kali uhh!!
Orang-orangnya adahalah
3. Khalidah


Btw aku nak ucap thanks lar ek kat korang haha hope yang laen2 tu bersikap jujor lar ek bile tengok gamba nie hahaha!!


TEE HEE~


4 ekor Labi Labi:

Lolita's said...

haha! sorry la tergelak lebih smalam, mke budak kau mmg muke innocent habes! XD

Share^Rough said...

haha yang penting comel kan?? hahaha

Lolita's said...

comell sangat!!! hahaha

Share^Rough said...

hahaha aku taw jangan ulang banyak kali hahahaha damn!!

Post a Comment

 
Copyright © LaBi^LaBi^HanDSoMe