Hye World!!!


Konnichiwa world

its been awhile since i updatin ma blog...hurm agak lame ar gak x update...aku taw korang mesti rindu aku kan???

hahaha jokin...ermm korang mesti tertanyekan ape kene mengene post nie ngan gamba kat atas tuh....hehe kalo korang nak taw...aku habeskan sisa2 cuti sem nie dgn sukerelanye meMARATHONkan diri aku dengan anime ONE PIECE(sekeping) haha dan alhamdulillah smalam aku baru habes katam@khatam@khatan?? anime+manga=heppy
penderitaan aku slame hampir sebulan akhirnye berakhir??

So kirenye lepas post nie...i'll post all those happen to me before2 this yang tak terungkai lagi hehe.!! so..stay tuned orait???

0 ekor Labi Labi:

Post a Comment

 
Copyright © LaBi^LaBi^HanDSoMe