6

Rindu Korang


Dear Blog,

OK aku mengaku, last aku post something kat sini sebelum abes blajar...perghh lame tu da masok 6 bulan da...and aku hope aku punye skill untuk menaip still there somewhere in the middle of nowhere hahaha...btw hmm aku tergerak hati untuk menulis firstly sbb aritu ROY ader post something kat facebook yg berbunyi "Bile aku dgr lagu xi shua shua (the flowers) ni, msti trbyang dlm kpala minggu Jalinan Ukhuwah KPMB... Aku dh mulai rs rindu kt KPMB, MJU, OC, KONGSI 59, n suma yg ada kt beranang........ Aku rindu korg sume...." even aku cam tak komen sgt dalam post tu tapi sentap gak ar...and harini sedang aku clear can sme rubbish dalam fb aku segala game, application and bagai....aku tetibe terigt kat korang semua...kawan2 aku kat sane...aku rindu memacam lar....adui so lets start with...


 
Copyright © LaBi^LaBi^HanDSoMe