4

Kisah Kongsi 59


Dear Blog,

Hari ini aku akan mengarang post aku ni dalam bahasa melayu disebabkan aku pun melayu jugak kan? hehe....
So hari ini aku perasaan aku agak emosional yang membawa aku untuk menulis post kali ini....so merujuk kepada tajuk di atas...ya Kongsi 59....pada sesiapa yang mengenali aku mereka akan tahu apa itu Kongsi 59...sape yang tidak tahun...boleh lar search KONGSI 59 di Facebook anda...

So kat sini aku taknak citer banyak ar..aku just straight to the point....and for your information pada sesiapa yang teringin nak baca full version of us korang ley lar gi sini T u n M u h a m m a d S y u k r i. untuk pengetahuan korang beliau ade story sal kitorang dari first masok sini sampai sekarang. Even kalo aku ceritakan mungkin akan berlainan disebabkan everyone have different experience kan? betol tak? nak dipendekkan cerita...aku akan tekankan point aku dalam post ini mengenai

Logo Rumah Kami KONGSI 59

0

It's All About You!

Dear Blog...

I think its time for me to tell you guys about this one special girl that has come into my life recently...and if you guys read my previous post......YES!!! its one of them....!!! which one???? hehehe i give you a hint...."The Third One!!".....hahaha get it?? Ok just to give you guys a warning....this post will most probably be the ChhEeZiieStt post eva....
So get ready to explore into my love life  

 
Copyright © LaBi^LaBi^HanDSoMe