2

Please Dont give me HOPE

Dear Blog....

Guys....please don't give me hope...i just scare that this hope will turn out like before..please FRIENDS!
0

Trick Dekat Google

Dear Blog....

Hari ni sedang aku bejalan2 kat internet...aku terjumpe satu article yg quite menarik lar yg aku nak share dengan korang...so here it is....!!!

The tricks is if you write some ‘keyword’ and press the ‘I’m feeling lucky” button on the google homepage (www.google.com), below is some tricks that I found through searching, also remember that some of the tricks may not always there 

Google gravity
Type on the google search box “google gravity” and press the “I’m feeling lucky” button. The new page will appear, just wait a couple seconds and you will see all of the google letters will fall down.

Google sphere
Type on the google search box “google sphere” and press the “I’m feeling lucky” button. The new page will appear, just wait a couple seconds and you will see google and all the letters will collapse and flying.

Google reverse/mirror
Type on the google search box “google reverse” or “elgoog” and press the “I’m feeling lucky” button. The new page will appear, just wait a couple seconds and you will see a reverse (mirror) google where all the letters become reverse or will only can read if mirrored.

Epic Google
Type on the google search box “google epic” and press the “I’m feeling lucky” button. You’ll see another alternative Google homepages made by http://www.toobigtouse.com/. Wait for a couple seconds and you’ll see the Google title and all the letters will slowly get wider and bigger.

Rainbow google
Type on the google search box “google rainbow” and press the “I’m feeling lucky” button. You’ll see another alternative Google homepages made by http://www.seetherainbow.com/ where the letters on the page are colorful like Christmas light and will always change frequently.

Google loco
Type on the google search box “google loco” and press the “I’m feeling lucky” button. You’ll see another alternative Google pages where the Google title become “Google Loco” and every letter will jumping.

Annoying Google
Type on the google search box “annoying google” and press the “I’m feeling lucky” button. You’ll see another alternative Google homepages made by http://www.donttypelikethis.com/

0

Snap out of it please.....

Dear Blog.....

Arini aku nak merepek sikit.........buat pengetahuan ko arini da ari kedua aku mimpi mende yang same adoiiii.... ape nak jadi dengan aku nie....

TAK SERIK KE?
 TAK SEDAR LAGI KE?
BILE NAK SEDAR NI!!!


Adoi susah betol biler da jadi macam nie kan....kalo korang ape yg korang akan buat? adakah biarkan je?? ataupun buat cmni kat diri korang sendiri supaya boley sedar?


Ataupun ade care lagi? kalau ade sila TYPE ON "MACAM NI CARE NAK SEDAR" dan HANTARKAN ke 32999 aku sangat memerlukannya!!


TEEHEE~


0

Ruginyeee

Dear Blog.....

Kali ni post aku tak beberape panjang hahaha just nak share kat korang ar satu application kat satu website nie sangat best link dye kat bawah nie....


Hehe actually application neyh just Ads utk satu college or institusi yg dipanggil EF....buat mase skarang nie dye pnye promotion tak smpai lagi Malaysia setahu aku but if ade...kalo dye pnye Ads pon da camni memang aku pn nak masok ar hehe....

By the way...this is the best Ads ever...kalah Ads untuk mane2 university worldwide nie hahaha.!! 

Tu je lar aku nak share ngan korang...have fun buat story sendiri... ^^

p/s: meremang aku tengok video dye hahaha



TEE HEE~
2

Trip Countdown (Seoul, Korea)

Dear Blog....

Memandangkan my sister pown da buat countdown kat blog die....so aku mengambil langkah drastik dengan bersama-sama meletakkan countdown untuk Trip Ke Seoul, Korea this coming June.....auww CAN'T WAIT!!






TEE HEE~


4

Aku comel???

Dear Blog....

Mungkin post kali ni nampak macam ada sedikit unsur2 PERASAN yang teramat sangat...

Tapi tu lar, korang kene terima lah hakikatnya yang telah ramai yang mengatakan aku COMEL....

Pada mulenye memang lar aku tak percaya...tapi bile dilihatkan balik....ini lah reaksi aku



Memang sangat GEMBIRA dan TERUJA bila dapat pujian itu HAHAHA

Bukan Senang auw skarang orang nak bagi pujian tu HAHAHA

So mesti korang tertanya-tanya kan kenape boleh timbul isu COMEL ni haaaa kita tengok dari mane punca dia..

Semua ni berpunca dari gambar.........INI!!!

Zaman Form 1
Haha korang nmpk tak aku? Haaa yang DEPAN skali tu yg mengenakan gaya "COMEL" gile didpn kamera!

So aku taw korang pown dalam hati akan berkata "COMEL GAK EK BUDAK NIE" haha kompem ade punye

So meh aku nak tunjukkan dekat korang bukti2 yang ada yang turut sama mempunyai pandangan yang same seperti yang diberitahu tadi tu antaranya adalah....

Bukan aku yang cakap tetapi mereka ini...ade yang 2 kali uhh!!
Orang-orangnya adahalah
3. Khalidah


Btw aku nak ucap thanks lar ek kat korang haha hope yang laen2 tu bersikap jujor lar ek bile tengok gamba nie hahaha!!


TEE HEE~


0

THE FORGOTTEN

At the end....it just me...

Aku da BIASA da kene macam nie....so tak heran da....aku taw aku memBOSANKAN herp derp herp derp~



0

100th POST!!!

Dear Blog.....

Yeahh mengikut tajuk kat atas
BLOG LABI LABI HANDSOME TELAH BERJAYA MENCAPAI 100 POST!!!!

TERUJA TAK? TERUJA TAK? HAHAHAHA!!!

Put Your Hands Up In The Air...Put Your Hands Up...Put Them Up Put Them Up!!!




walaupun da 2 tahon umor blog nie...baru 100 =.="

TEE HEE~


0

Tak boleh tido.......

Dear blog......

Buat pengetahuan ko aku tulis post kali ni selepas aku tesedar dari tido yang tak beberapa lame masenye....yeahhh!!





So tujuan post ini di postkan adalah untuk bagi tahu AKU TAK BOLEH TIDO!!!
dah beberape arini aku jadi camni...mungkin sebab perkara tuh...ermm SUMTHING MISSING~

 


0

Awesome Youtubers!!!

Dear Blog....

Kali ni aku nak share dengan korang a couple of awesome Vloggers that grab my intention for awhile rite now these are the list of them....

RYAN HIGA / NIGAHIGA


nigahiga channel

0

Changing



Left Side say YES CHANGE Right Side say NO CHANGE

It has been 2 days since then...

 
Copyright © LaBi^LaBi^HanDSoMe