0

laptop ICU


Dear blog...sori to all sebab tak dapat nak update blog ni....seperti yg sedia maklum kat facebook aku yang skarang ni LAPPY kesayangan aku masok spital....huh tak taw masalah ape...dgr katenye graphic card....so kene tunggu lar khamis or rabu nie utk dpt result diagnosis dye...hope everything went well...!! miss you my love...da 2 3 ari da tak dpt spent time besama....kalo tak sebelum ni 90% of my daily life is with her....auuuwww~ tak taw ar dapat betahan lagi or tak.....OTTOKEH OTTOKEH!!!! pape pown dapat gak aku gi taw kat sini ye yang aku takkan dpat on9 sekerap dulu dalam beberape ari ni sbbkan problem nie...hope korang faham......

btw ni pn pinjam laptop orang...THANKS to DM n Lan sbb bagi pinjam laptop..!! sayang korang..!!!


0

[DELAYED] MJU Jan-Jun 2011 + Activities With the OC's

--------MJU JAN_JUN 2011--------
Hye guys, as the title stated above...post nie sepatotnyer aku tulis awal2 bulan 1 aritu but....disbbkan 
BUSY + MALAS tuh yang tak keluar2 sampat lar sekarang...so berbalik kepada tajuk...kalau korang semua setia dengan blog aku nie...korang mesti tau rite yang untuk semester ni aku diberikan tugas sebagai ketua dalam BIRO PERALATAN and THANK GOD aku dapat menjalankan tugas dengan da'bomb!! (walaupun dibelakang tabir)..and THANK GOD gak aku dapat budak2 yang gempak bawah aku so senang gile lar nak buat keje 'ye dok?'...
0

Injection Of LabiLabi Element....

Tadaaa..... aku da siap da...kowt~ pembaharuan blog aku....hmmm so aku dah suntikkan elemen2 labi2 dalam blog aku supaye kene dengan tajoknye betol x?? hehe mane aku dapat inspirasi??? hihi jangan tanye....byk aku cedok!!! bukan tiru....just amek inspirasi je ok....!! btw hope korang suke lar pembaharuan blog aku....and in the future...kalaw aku rajin...aku akan upgrade little by little lar blog aku nie ok??? and tak lupe...aku dalam proses nak tukar care aku posting....hope aku dpt lakukan...kalau korang tak suke nak buat cane kan?? hehehe~ btw expect more from meee~



TEEHEE~






0

Under Construction.....

Hey guys longtime no see

Lame gile kan aku tak update aku pnye blog....hmm biasa lar awal2 sem agak bz and of course malas menjadi salah satu punca aku tak update blog nie....
By the way back to the topic...under construction....hmm actually lepas aku jump..skipping...flying kat orang lain pnye blog and memacam da aku tgk....then dari situ aku rase cam nak upgrade je blog aku nie...

But it is all depend to mood and kemampuan aku lar kan....tgk lar malas ke tak...pade peminat setia blog aku (ade ker?) insyallah blog ni akan di update sikit demi sedikit....tak janji lar dalam mase terdekat nie... ^^
 
Copyright © LaBi^LaBi^HanDSoMe