0

Leteyh......

Hehehe saje je...igt nak tulis what happen today...but...too tired to do so...

hurmm so maybe tomorrow i'll post what actually happen today kayh??? hehehe..>!!

anneyeong..!!!
2

Very hard for me.....

Hmmmm i might see like fine...but fucking not...dunno how to say this...maybe some will say "ahh poyo lar kaw"..."baru sikit dah mcm nie" but wat da heck...it me myself...not you guys....

Today i think its the biggest impact that hit me.....hmmm i'll not say it here, just let me keep it to myself....too many impact...too many that i can handle....the more i try to forget...the more i comes back...please GOD...!!

Is this what they called KARMA....i noe i've done many bad things back in the days....and its finally come back....or shud i say wat goes around comes around??? hmmmmm....!!

Please help me to overcome this.....only me...myself noe how suck this shit taste......

END....
0

Now i Know....

Knowing earlier is much better than wondering till the end..

Yeah...finally i know sumthing....sumthing that can make me realise that not everything goes as you like...and from this also i learn that it is ok to sometimes givin up...because from that you will learn to do much better than before.... "Me!! Myself!! and I!!!" its ok... ^_^ .....HWAITING...!!!!!
0

Aizat - Erti Hari Ini


 

Download mp3:
Aizat - Erti Hari Ini.mp3
0

Hijau Daun - Suara Ku Berharap




di sini aku masih sendiri
merenungi hari-hari sepi
aku tanpamu, masih tanpamu

bila esok hari datang lagi
ku coba hadapi semua ini
meski tanpamu oooh meski tanpamu

bila aku dapat bintang yang berpijar
mentari yang tenang bersamaku disini
ku dapat tertawa menangis merenung
di tempat ini aku bertahan

reff:
suara dengarkanlah aku
apa kabarnya pujaan hatiku
aku di sini menunggunya
masih berharap di dalam hatinya

suara dengarkanlah aku
apakah aku slalu dihatinya
aku di sini menunggunya
masih berharap di dalam hatinya
kalau ku masih tetap disini
ku lewati semua yang terjadi
aku menunggumu, aku menunggu

reff2:
suara dengarkanlah aku
apa kabarnya pujaan hatiku
aku di sini menunggunya
masih berharap di dalam hatinya

suara dengarkanlah aku
apakah aku ada dihatinya
aku di sini menunggunya
masih berharap di dalam hatinya

repeat reff

suara dengarkanlah aku

Download mp3:
Hijau Daun - Suara Ku Berharap
0

Tonight is like a war...!!

wrong step...boleyh mati wooooo
0

Feeling Down.....T_T

Hmm dunno wat got into me...but this nite too many things happen.....too many shocking things hehe...dunno if shud i feel gud or bad...bad i think hahaha..!! terlaughing plak...ermm dunno lar...skarang ni.....ni je yg aku dpt gi taw.. hehehe~ sori lar useless post...but wad da heck...this is my blog...skati aku lar nk tulis pe yg aku rase betol tak??? hehehe till then... T_T annyeong...!!
0

ThAnkS 4 Da AdVice... ^_^

Advice is good to lead you to the right path...
Hurmm just wanna thanks to some of 59's for their gud advices...!! really appreciate them....now i can peacefully sleep, eat n shower... hahaha..!! i'll try to use all the advices given to me... ^^
0

Again n again....

Dreamin Again n Again n Again n Again...



Hye all ni baru je bangon tdooo...!! hehe..!!

xtaw nk ckp pe just pelik lar...masok nie da 4 ari mimpi mende yg same....ape yg aku mimpi tu hmm secret....tapi sepatotnye aku da boleyh happy sket sbb mende nie da dpt clear smalam but still...td baru je sedar dr mimpi tuh...actually mimpi laen2 but main dye adlah menuju pade eheemmm....

adeyh ape perlu aku buat nie...x pena rase camneyh lagi......hmmm i nid to do sumthing about it...kalo x...saket..!!! aduh....wat to do..!! helppp!!! jalan da ader...cme tak taw..the road can be taken or not...the consequences is to high if i take that road..!!

please god help me..!!
3

Event Mengejot..!

Yea arini lagi skali geng2 OC skali lagi mengadekan event....but kali ni kitorang ke sg tekala plak...hehe memule event ni berjalan seperti biase...mandi2 happy2 then tetibe...safuan a.k.a oc an tetibe je panggil, aku, k.zatil, syifa, dayah n kim....muke dye pn cam serius jer.....then da panggil2 tgk2 muke sally plak nk nanges...risaw gak kitorang dibuatnyer....ingatkan pehal tetibe nanges tak pepasal...sbb sblm tu ade salah faham sket happen so agak risaw gak ar then tak pepasal....

PLUUUPPP!!!!!

Tepung berterbangan dari setiap arah.....Cisssss!!! Hidden Camera rupnyee..!! kurang asam terkene aku....rupe2nye diorang nk celebrate birthday kitorang........bapak ar....x cukop ngan tepong...tambah plak 2 kek..plus...lagu....aduyaiii..!!! aku mcm biase ar...bukan bley dgr2 camneyh.....nanges gak ar sket2....(sket2 je eh)....

Ingatkan cukup sekadar tepung+kek+song....ader plak hadiah....aku pn berkate "oh my god!!!" hati pn da tak sedap hahaha..!!! so go on dgn hadiah....memule kad cam biase lar......then ade plak satu lagi..."kotak misteri" plak kuar.... and aku diarahkan utk bukak and dlm tu ader satu mini plushies saying Happy Birthday and some written paper yg meragukan...and Sally (kepale semua ni) suroh aku bace setiap helai kertas bertulis tuh....cam maen charade...satu2 dye bukak...aku pn bace lar....maken lamer content dye makin meragukan disbbkan ader keluar perkataan "angau" and "beliau"....stat dari tu aku tak sedap ati but still aku bace jer...

Then second last paper saying "EXCITED???" huh mmg berdebar...byk mende playing in my head at that time...(of coz lar related to "beliau") then tgk2 perkataan "HERM" yg besar bersame name beliau and nombor beliau....perghhhhh!!!!!!!!!

Terkejot BROOOOK!! aku berderau darah jap2...!!! bersame tangisan akibat tekejot+happy..... mase tu mmg speechless giler ar...ni mmg surprise paling DAEBAK dalam hidop aku lar....

btw kat sini aku nk ucapkan thanks pade semua oc dan ahli 59 yg ade tadi yg sesame celebrate n enjoy2 bersame...korang mmg sporting and the best....!! DAEBAK ar korang nie sayang gilerr kt korang..!! terutame pade SALLY, IERA and K. ZATIL yg bertungkus lumus utk menyiapkan "KOTAK MISTERI" tuh korang bertiga mmg STAIL

So kat sini aku ade sediakan beberape gambar yg sempat di snap.....!!

2

Feeling Weird.....

waahh my body start feeling weird...dunno why...huh...maybe a cold??? maybe not....dunno why..sumthin missing..maybe sumone.....

Within you I lose myself...Without you I find myself, Wanting to be lost again.

Please someone save me from this disease...!!
0

Bangun Awal

Hehehe akhirnyer siap gak sket...pe yg aku nk tulis dari 2-3 ari lepas...tapi maklumlar...baru stat kelas...so takde mase..hohoho..!! btw memandangkan aku bangon awl arini...kol 6.30 pg kowt....pdhal kelas kol 11....roomate aku pn tgh berdengkur lagi hahaha..!!

Hehehe...post ni sesaje je sbnrnyer nak gi taw arini aku bangon awl hahaha..!!

btw tu je nk gi taw...!! tgk ar kalo rajen lepas kelas karang kol 5 aku tulis lagi....!!

p/s: hope dpt jmpe n tengok lagi dye walawpn hanye dari jaoh hehehe..!! ^_^ bler lar keberanian nk dtg nie...atoooi!!

syaraf...FIGHTTTINNNNGGG!!!
2

Happy Birthday To Mee..!!!

saengil chukha hamnida...saengil chukha hamnida...to me...heeeeeeee da 20 da pown...tak sangke..kejap je mase berlalu....

btw aku nk ucapkan thanks pade semua yang ingat n wish birthday aku especially first family then kongsi 59 + 23 yang sanggup membuang mase n duit celebrate birthday aku tepat 12 malam smlm....

thx pade syuk, lan, roy, dm, aniq, hafiz, azri, mie, ajue, feez n farah sbb sanggop buat event smalam dgn tingkah laku roy yg sangat meragukan....tak sangke diorang celebrate...sbb sblm ni seumur hidop aku...aku tak pena sambot camtuh skali sbb aku tak suke nk membazirkan mase member2 aku yg banyak keje...berkumpul membazir duit hanye utk celebrate birthday aku....cukup lar skadar wish...but happy giler smlam walawpn byk mende dlm otak aku yg memeningkan dan merisaukan kaple....

tmbah plak ader yg buat gile gi kecoh time kelas smalam...tak pasal2 aku nk nanges dibuatnye biler diorang sing the song....T_T

BTW thx ek sape yg wish...hope da cecah 20+ ni aku akan lebey matang utk jadi lebey bergune...!! ^_^





0

Overnight D'Putra+Cyber Jaya

Hmm pas abes je orentasi sabtu petang tuh....kitorang geng2 oc plan tuk overnight kat putra+cyber jaya...haha

so kat sini aku nk post lar gambar2 yg dpt di snap....actually gambar2 yg ade nie just suku je...sbb kebykkan nyer amek kat kemere laen....nnt aku upload lagi...yg ade ni pown just yg ade dlm hp aku jer...!!











0

Rare Experience...(OC)

Hmmm rasenye da lame kowt aku tak update blog ni....last pown time sebelum aku gi kursus kempimpinan pelajar bg menyiapkan diri utk menjadi seorang Orientation Committee (OC) yg aku guide dak2 baru yg baru masok kolej aku.

Actually this is my first time join OC ni so kire aku junior ar sini...org pn tak beberape kenal sgt....

0

Holiday??

Hehe pejam celik pejam celik, dah kembali ke Beranang hehehe...hampir sebulan da b'lalu aku cuti2 kat tanah air aku sendiri...rase cam sekejap gile...nk taw sbb ape?? of coz lar sbb byk gile aktiviti di lakukan....mcm gi holiday pn ade walawpn tmpatnye kat Kuantan jer hehe..Antare aktivity2 yg biase dilakukan adlh...first futsal, karaoke, lepak2, tgk wayang, futsal, karaoke, futsal, karaoke, jalan2 hahaha tu je lar aktiviti aku sepanjang kat kuantan byk spent time mase ngan member2 haha (family pn ade gak okayh), Yang paling bestnyer pada hari aku smpai Kuantan first2..member aku (mamak) amek then antar barang kat rumah...then tros kluar hahaha maghrib baru balek...and dah balek malam tu futsal tros...best kan??? hahaha..!!


So kat sini aku nk story special2 event yg happen during semester break ni hahaha dari first smpai lar akhir....


 
Copyright © LaBi^LaBi^HanDSoMe